Authentieke paella's volgens familie recept aan huis bereidOp de zaterdag of zondag komt La Artesana naar jou toe om een heerlijke paella te bereiden bij jou thuis in je tuin of buitenkeuken. Kies uit verschillende paella's allemaal met veel liefde en aandacht bereid om voor je familie en vrienden te serveren. 

Vanaf 4 personen al heb je deze Spaanse beleving bij uitstek thuis voor een verjaardag, trouwdag of gewoon omdat je er zin in hebt! Reken op een kleine vergoeding van €39,90 per reservering naast de prijzen zoals aangegeven bij de diverse paella's en bijgerechten.

Maak de beleving zomers en compleet door een huisgemaakte frisse en fruitige rode, witte of alcoholvrije Sangria erbij te serveren. En natuurlijk huisgemaakt brood en aioli, en een frisse salade behoren tot de mogelijkheden.
En wat denk je van één van de avondvullende La Artesana Spotify afspeellijsten! Voor ieder wat wils, of het nu Bachata, Flamenco, Salsa of populaire hits is.

En wist je dat de Paella eigenlijk een lunchgerecht is? Daarom beginnen de tijdsblokken vanaf de Spaanse lunchtijd van 15:00.

Bel met 06 1 90 90 899 of mail naar info@la-artesana.nl en informeer naar de voorwaarden, reserveringsmogelijkheden en beschikbare tijdsblokken.